Mainokset

Täytetyt kesäkurpitsat Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat resepti

Mainokset

Täytetyt kesäkurpitsat Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat
  4. 4 annosta
  5. 4 kpl kesäkurpitsaa
  6. 2 kpl porkkanaa
  7. 1 kpl sipulia
  8. 400 g naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  9. ¼ dl tomaattipyreetä
  10. 2 rkl soijakastiketta
  11. 2 tl oreganoa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 50 g juustoa (raastettuna)
  14. Pinnalle
  15. 50 g juustoa (raastettuna)
  16. Huuhtele, halkaise ja koverra kesäkurpitsat lusikalla. Nosta
  17. kesäkurpitsaveneet leivinpaperoidulle pellille. Hienonna kurpitsojen
  18. sisukset.
  19. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Hienonna sipuli.
  20. Paahda jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää kesäkurpitsojen sisus,
  21. porkkanat ja sipulit. Paista 5 minuuttia, kunnes suurin osa nesteestä
  22. on haihtunut.
  23. Mausta tomaattipyreellä, soijalla, oreganolla ja mustapippurilla. Lisää
  24. joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
  25. Täytä kesäkurpitsaveneet jauhelihaseoksella. Ripottele päälle
  26. juustoraastetta. Paista jauhelihatäytteisiä kesäkurpitsoja 200-asteisen
  27. uunin keskitasolla 2025 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit