Mainokset

Täytetyt kesäkurpitsat Kantarellitäytteiset kesäkurpitsaveneet resepti

Mainokset

Täytetyt kesäkurpitsat Kantarellitäytteiset kesäkurpitsaveneet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Kantarellitäytteiset kesäkurpitsaveneet
  4. 8 annosta
  5. 3 kpl kesäkurpitsaa
  6. Täyte
  7. 15 dl kantarelleja
  8. 1 kpl sipulia
  9. 75 g pekonia
  10. 1 rkl vehnäjauhoja
  11. ½ tl paprikajauhetta
  12. ½ tl meiramia
  13. ¼ tl valkopippuria
  14. 2 dl lihalientä
  15. 2 dl ruokakermaa
  16. 2 dl lehtipersiljaa
  17. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Leikkaa puolikkaat vielä
  18. kahteen osaan.
  19. Koverra kesäkurpitsoiden sisus niin, että saat 12 pientä venettä.
  20. Säästä sisus vaikkapa piirakan täytteeseen. Puhdista ja pilko
  21. kantarellit. Kuori ja hienonna sipuli.
  22. Kuutioi pekoni ja kuumenna se pannulla. Lisää sipulit ja kantarellit.
  23. Ruskista ne kevyesti.
  24. Ripottele jauhot pannulle ja ruskista niitä hiukan. Mausta paprikalla,
  25. meiramilla ja valkopippurilla.
  26. Lisää kuuma lihaliemi ja hauduta noin 30 minuuttia.
  27. Lisää lopuksi kerma, älä keitä enää.
  28. Täytä kesäkurpitsoiden kolot kantarellimuhennoksella. Paista
  29. kesäkurpitsaveneitä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  30. Ripottele persiljaa pinnalle. Tarjoa kantarellitäytteiset
  31. kesäkurpitsaveneet salaatin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit