Mainokset

Täytetyt krepit Täytetyt crespellet resepti

Mainokset

Täytetyt krepit Täytetyt crespellet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Täytetyt crespellet
  4. 12 kpl
  5. 4 kpl munaa
  6. 2 rkl ruokaöljyä
  7. ¼ tl suolaa
  8. 3½ dl vehnäjauhoja
  9. 3½ dl vettä
  10. 3 dl kevytmaitoa
  11. Paistamiseen
  12. 2 rkl voita
  13. Kastike
  14. ½ dl oliiviöljyä
  15. 4 dl sipulia (silputtuna)
  16. 4 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  17. ½ kpl lehtiselleriä
  18. 2 rkl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  19. 1 rkl tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
  20. 500 g tomaattimurskaa
  21. 500 g kirsikkatomaattia
  22. ¼ tl suolaa
  23. ¼ tl mustapippuria
  24. Täyte
  25. 3 rkl oliiviöljyä
  26. 2 dl sipulia (silputtuna)
  27. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  28. 300 g pinaattia (pakaste)
  29. 2 rkl punaviinietikkaa
  30. 150 g mozzarellajuustoa (raasteena)
  31. 1 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
  32. 200 g ricottajuustoa
  33. ¼ tl muskottipähkinää
  34. ¼ tl suolaa
  35. ¼ tl mustapippuria
  36. Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon öljy, suola ja jauhot. Lisää vesi
  37. ja maito sekoittaen. Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia ennen
  38. paistamista.
  39. Kuumenna lettupannu ja sivele siihen hieman voita tai öljyä. Kaada
  40. pannuun juuri sen verran taikinaa, että sitä riittää pannun pohjan
  41. peittämiseksi kauttaaltaan. Levitä taikinaa kallistelemalla pannua.
  42. Paista noin minuutti tai kunnes taikinaa asettuu ja muuttuu
  43. kullankeltaiseksi.
  44. Käännä ympäri ja paista toiselta puolelta vain pieni hetki. Kokoa
  45. crespellet pinoksi lautaselle. Voitele pannua hieman jokaisen
  46. räiskäleen välissä.
  47. Kuumenna oliiviöljy kastiketta varten suuressa paistinpannussa. Lisää
  48. sipuli, valkosipuli ja viipaloitu varsiselleri. Paista miedolla
  49. lämmöllä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää basilika sekä
  50. oregano ja sekoita. Lisää tomaattimurska sekä pilkotut tuoreet
  51. tomaatit. Keitä noin 10 minuuttia, mutta älä anna kastikkeen kuivua.
  52. Kuullota täytteen sipulit paistinpannulla miedolla lämmöllä. Lisää
  53. sulatettu pinaatti sekä punaviinietikka ja anna hautua pari minuuttia.
  54. Sekoita juustot keskenään kulhossa. Lisää muskottipähkinä, suola,
  55. pippuri ja sipuli-pinaattiseos. Sekoita. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  56. Levitä pari desiä tomaattikastiketta korkealaitaisen uunivuoan
  57. pohjalle. Sivele pari-kolme reilua ruokalusikallista täytettä jokaisen
  58. crespellen keskelle ja kääri räiskäleet rullalle. Asettele täytetyt
  59. crespellet vieri viereen yhdeksi kerrokseksi vuokaan. Jätä niiden
  60. saumakohdat alaspäin. Kaada lopuksi jäljellä oleva tomaattikastike
  61. crespellejen päälle. Paista uunissa noin puoli tuntia.

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit