Mainokset

Täytetyt paprikat Manchego-paprikat resepti

Mainokset

Täytetyt paprikat Manchego-paprikat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Manchego-paprikat
  4. 4 annosta
  5. 4 kpl paprikaa (suippo)
  6. Täyte
  7. 1 kpl sipulia
  8. 1 kpl tuoretta chiliä
  9. 2 rkl oliiviöljyä
  10. 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  11. 250 g kirsikkatomaattia
  12. 4 dl vettä (kiehuvaa)
  13. 1 rkl kasvisfondia
  14. ½ tl merisuolaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. 150 g vihreitä papuja (pakaste)
  17. 100 g juustoa (raastettuna, manchego)
  18. Pinnalle
  19. 50 g juustoa (raastettuna, manchego)
  20. Valmista täyte. Hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja
  21. hienonna palko. Kuullota sipulit ja chilit öljyssä paistokasarissa.
  22. Lisää riisi ja kuullota miedolla lämmöllä läpikuultavaksi. Halkaise
  23. tomaatit ja sekoita ne riisiin.
  24. Lisää kiehuva vesi, fondi ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä kannen
  25. alla 10 minuuttia.
  26. Lisää puolitetut kohmeiset pavut ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes
  27. riisi on kypsää. Älä sekoita riisiä, mutta ravista pannua pari kertaa
  28. kypsentämisen aikana. Sekoita joukkoon juustoraaste.
  29. Halkaise paprikat pitkittäin niin, että paprikan kantaosaa jää
  30. molempiin puolikkaisiin. Poista paprikanpuolikkaista siemenet ja
  31. valkoiset kalvot. Nosta paprikaveneet leivinpaperoidulle pellille vieri
  32. viereen.
  33. Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele päälle manchegojuustoraaste.
  34. Kypsennä manchego-paprikoita 200-asteisessa uunissa 1520 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit