Mainokset

TaikinakupitHiekkahentuset ( Mandelmusslor) resepti

Mainokset

TaikinakupitHiekkahentuset ( Mandelmusslor) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Hiekkahentuset Mandelmusslor
  4. 25 kpl
  5. 150 g voita
  6. 1 dl sokeria
  7. 1 dl mantelijauhetta
  8. 1 kpl keltuaista
  9. 4 dl vehnäjauhoja
  10. Täyte
  11. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  12. ½ dl lakkahilloa
  13. 3 dl lakkoja
  14. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää mantelijauhe ja keltuainen sekä lopuksi
  15. jauhot. Nypi taikina tasaiseksi.
  16. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  17. Voitele noin 25 alumiinista leivosvuokaa tai peltivuokaa. Puristele
  18. taikinasta pötkö ja jaa se 25 osaan. Painele taikina vuokiin
  19. jauhotetuin tai märin sormin niin, että se nousee myös reunoille.
  20. Nosta vuoat uunipellille ja paista niitä noin 10 15 minuuttia, kunnes
  21. ne ovat kauniin kullankeltaisia. Kumoa hiekkahentuset vuoistaan hiukan
  22. jäähtyneinä. Anna taikinakuppien kuivua ritilän tai leivinpaperin
  23. päällä.
  24. Täytä leivonnaiskupit juuri ennen tarjoilua vaahdotetulla kermalla,
  25. johon olet sekoittanut hilloa. Tarjoa hiekkahentusten lisänä marjoja.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit