Mainokset

Tartar Graavilohitartar resepti

Mainokset

Tartar Graavilohitartar resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Graavilohitartar
  3. 6 annosta
  4. 200 g graavilohta (kuutioituna)
  5. 2 rkl kapriksia (hienonnettuna)
  6. ½ dl punasipulia (hienonnettuna)
  7. 2 rkl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  8. ¼ tl mustapippuria
  9. Lisäksi
  10. 2 kpl tummaa täysjyväleipää
  11. ¼ kpl punasipulia (viipaloituna)
  12. 1 rkl punaviinietikkaa
  13. 1 rkl kapriksia
  14. Sekoita lohi, kaprikset ja sipuli kulhossa. Lisää sidosaineeksi
  15. ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla. Anna seoksen maustua
  16. jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
  17. Leikkaa leipä Ø 4 cm muotilla ympyröiksi ja pane sipuliviipaleet
  18. etikkaan maustumaan. Ripauta sipuleille halutessasi suolaa ja pippuria.
  19. Lusikoi lohiseos muotin avulla leipäpaloille, painele hieman ja nosta
  20. muotti varovasti pois. Koristele graavilohitartarannos maustetuilla
  21. sipuleilla ja kapriksilla.
  22. Muotiksi sopivat myös yksinkertaiset piparkakkumuotit.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit