Mainokset

Tartar Jokiraputartar resepti

Mainokset

Tartar Jokiraputartar resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Jokiraputartar
  4. 4 annosta
  5. 10 kpl keitettyä rapua
  6. 50 g ruisleipäviipaletta (kuutioituna)
  7. 1 kpl punasipulia (kuutioituna)
  8. ½ dl lehtiselleriä (kuutioituna)
  9. 1 dl vettä
  10. ½ tl sokeria
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. ¼ tl suolaa
  13. Tillipesto
  14. 75 g tuoretta tilliä
  15. 3 rkl oliiviöljyä
  16. 1 tl valkoviinietikkaa
  17. 1 tl hunajaa
  18. 1 tl sinappia
  19. Koristeluun
  20. ½ kpl tammenlehtisalaattia ruukussa
  21. 4 kpl keitettyä rapua
  22. 100 g mätiä
  23. Kuori ravut ja pilko liha pieniksi kuutioiksi. Kiehauta desi vettä
  24. kattilassa ja lisää joukkoon sokeri. Ryöppää sellerikuutiot nopeasti,
  25. siivilöi ne ja jäähdytä. Sekoita rapujen joukkoon ruisleipä, sipuli ja
  26. varsiselleri. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Pane tartar
  27. tekeytymään jääkaappiin noin neljäksi tunniksi.
  28. Mittaa tilli, oliiviöljy, etikka, hunaja ja sinappi monitoimikoneen
  29. kulhoon. Anna koneen käydä, kunnes kastike on tasaista.
  30. Asettele salaatinlehtiä annoslautasille. Muotoile päälle keko
  31. raputahnasta ja koristele annos kokonaisella jokiravulla, mädillä ja
  32. kehäkukalla. Viimeistele jokiraputartar tillipestolla. Tarjoa
  33. raputartarin kanssa tuoretta leipää.
  34. Voit käyttää jokiraputartariin myös pakasterapuja.

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit