Mainokset

Tempura Raputempura resepti

Mainokset

Tempura Raputempura resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Raputempura
  4. 1 annosta
  5. 10 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
  6. 1 kpl munaa
  7. 2½ dl vettä
  8. 4½ dl vehnäjauhoja
  9. ½ tl suolaa
  10. Sulata ja valuta ravut.
  11. Riko muna kulhoon ja vatkaa vaaleaksi. Lisää joukkoon vesi ja puolet
  12. vehnäjauhoista koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Mausta suolalla. Pidä
  13. taikinakulho jääpetillä, jotta se pysyy kylmänä friteerauksen ajan.
  14. Kuumenna uppopaistamiseen varaamasi rypsiöljy korkeareunaisessa
  15. kattilassa 190 asteiseksi (leipäkuutio ruskistuu 40 sekunnissa).
  16. Pyörittele ravut jäljellä olevassa vehnäjauhossa, kasta
  17. tempurataikinaan ja uppopaista noin 2 minuuttia, kunnes pinta on
  18. väriltään kullankeltainen ja raputempura on täysin kypsä.
  19. Tarjoa ravut tempurakastikkeen tai makean soijakastikkeen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit