Thaimaalainen lihasalaatti resepti
Mainokset
Thaimaalainen lihasalaatti resepti
Aineosat
Ohjeet
- 15 min
- Passiivinen 15 min
- Thaimaalainen lihasalaatti
- 4 annosta
- 1 dl cashewpähkinöitä
- ½ rkl ruokaöljyä
- 1 kpl kurkkua
- 100 g vuonankaalia eli machesalaattia
- 170 g herneenpalkoja
- 250 g naudanlihaleikkelettä (paahtopaistia)
- 1 dl tuoretta korianteria
- Kastike
- ½ dl makeaa chilikastiketta
- 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 3 rkl limettimehua
- 1 rkl seesamiöljyä
- 2 tl soijakastiketta
- 1 tl inkivääritahnaa
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Paista pähkinöitä
- tilkassa öljyä paistinpannulla niin että niiden pinta ruskistuu.
- Huuhtele kurkku ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi viipaleiksi.
- Asettele kurkut, vuonankaali, sokeriherneet, paahtopaisti ja korianteri
- kauniiksi annoksiksi lautasille.
- Ripottele pähkinät salaatin pinnalle. Tarjoa kastike erikseen tai
- salaattiin sekoitettuna.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
