Mainokset

Tiristetyt Posion muikut resepti

Mainokset

Tiristetyt Posion muikut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Tiristetyt Posion muikut
  4. 4 annosta
  5. 500 g muikkuja
  6. 1 rkl suolaa (karkea)
  7. Olutkuori
  8. 2 dl keskiolutta
  9. 2 kpl munaa
  10. 2 dl vehnäjauhoja
  11. 1 dl perunajauhoja
  12. 2 tl suolaa
  13. Vatkaa oluen joukkoon munat ja jauhot. Mausta suolalla ja anna taikinan
  14. turvota tunnin verran.
  15. Puhko muikut eli nappaa muikkua kidusten alta peukaloetusormiotteella,
  16. napsauta kalan vatsa auki ja nykäise kidukset ja suolisto ulos. Huuhdo
  17. kalat ja valuta.
  18. Ripottele muikuille karkeaa suolaa ja anna maustua tunnin verran.
  19. Karista suola pois, valuta kalat ja painele talouspaperilla kuiviksi.
  20. Pujota muikut vartaisiin pitkittäin ja kasta kalat kuoritaikinaan.
  21. Uppopaista kuumassa öljyssä rapeiksi.
  22. Tarjoa tiristykset esimerkiksi sinapilla maustetun kermaviilin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit