Mainokset

Toffee Hopeatoffeepalat resepti

Mainokset

Toffee Hopeatoffeepalat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Hopeatoffeepalat
  4. 35 kpl
  5. 1 dl sokeria
  6. 1 dl lakritsikastiketta
  7. ¾ dl siirappia (vaaleaa)
  8. ¾ dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  9. Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja sekoita. Kuumenna
  10. seos ja keitä välillä sekoitellen, kunnes seos näyttää digitaalisella
  11. lämpömittarilla mitattuna 120 astetta.
  12. Kumoa toffeemassa hyvin öljyttyyn uunivuokaan. Anna jäähtyä sen verran,
  13. että toffeeseosta pystyy käsittelemään.
  14. Siirrä toffeemassa öljytyin käsin leivinpaperille. Muovaa massassa
  15. parin sentin paksuinen tanko ja kääri se leivinpaperiin. Nosta tanko
  16. tasaiselle alustalle ja siirrä viileään kovettumaan puoleksi tunniksi.
  17. Paloittele hopeatoffeetanko sopiviksi suupaloiksi ja kääräise
  18. hopeatoffeepalat vielä muovikelmuun. Näin ne eivät tartu toisiinsa
  19. kiinni.
  20. Toffeemassa on venyvää ja sitkeää. Sen työstäminen on helpompaa
  21. öljytyin käsin ja työvälinein.
  22. Astioista toffeejämät irtoavat helpoimmin kylmässä vedessä
  23. liottamalla.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit