Mainokset

Toffee-juustokakku resepti

Mainokset

Toffee-juustokakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 2 t
  3. Toffee-juustokakku
  4. 12 annosta
  5. Pohja
  6. 200 g täytekeksejä
  7. 75 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. Täyte
  9. 5 kpl liivatelehteä
  10. 2½ dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  11. 400 g tuorejuustoa (maustamaton)
  12. 1 dl sokeria
  13. 1 tl vaniljasokeria
  14. 1 dl kermalikööriä (Dooley's, Baileys tai kinuskikastiketta)
  15. Pinnalle
  16. 3 kpl liivatelehteä
  17. 2 dl kermalikööriä
  18. Koristeluun
  19. 1 dl makeisia (toffee)
  20. Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon
  21. sulatettu rasva. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (Ø 24 cm)
  22. kokoinen pala ja pane se vuoan pohjalle. Painele pohjataikina
  23. leivinpaperin päälle.
  24. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää
  25. joukkoon notkistettu tuorejuusto ja sokerit. Purista liivatteista vesi
  26. pois ja liuota lehdet kuumennettuun likööriin. Kaada jäähtynyt
  27. liivateseos ohuena nauhana juustomassaan ja sekoita tasaiseksi. Levitä
  28. täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja
  29. tai yön yli.
  30. Pehmitä liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Purista
  31. liivatteista vesi pois ja liuota lehdet kuumennettuun likööriin. Kaada
  32. hieman jäähtynyt seos juustomassan pinnalle. Anna hyytyä tunnin ajan
  33. jääkaapissa.
  34. Irrota juustokakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
  35. Koristele toffeekarkeilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit