Mainokset

Toffeinen suklaa-halvakakku resepti

Mainokset

Toffeinen suklaa-halvakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Toffeinen suklaa-halvakakku
  4. 10 annosta
  5. 125 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 2 dl sokeria
  7. 2 kpl munaa
  8. 2½ dl vehnäjauhoja
  9. 1 dl kaakaojauhetta
  10. ½ dl perunajauhoja
  11. 2 tl vaniljasokeria
  12. 1 tl leivinjauhetta
  13. 2 dl omenahilloa
  14. ½ dl kuohukermaa
  15. ½ dl kermalikööriä (Amarula)
  16. Täyte
  17. 1 dl kuohukermaa
  18. 1 dl maitorahkaa
  19. 100 g halvaa
  20. Kuorrutus
  21. 100 g tummaa suklaata
  22. 100 g maitosuklaata (esim. Dumle)
  23. 1 dl kuohukermaa
  24. 2 rkl kermalikööriä (Amarula)
  25. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaten.
  26. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan. Kääntele joukkoon
  27. omenahillo, kerma ja Amarula-likööri. Kaada taikina voideltuun vuokaan
  28. ja paista 175 asteessa 4050 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja halkaise
  29. se kahteen osaan.
  30. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Lisää sekaan
  31. murusteltu halva. Täytä kakku halvavaahdolla.
  32. Valmista kuorrutus. Pane kaikki kuorrutuksen aineet teräskulhoon ja
  33. nosta se vesihauteeseen. Sulata sekoitellen kattilassa miedolla
  34. lämmöllä. Nosta kuorrutus jääkaappiin ja sekoita aina välillä. Kun
  35. suklaakuorrutus on jähmeää, levitä kuorrutus kakun päälle ja reunoille.
  36. Koristele kakku ja nosta tarjolle.

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit