Mainokset

Tosca Mansikka-toscaherkku resepti

Mainokset

Tosca Mansikka-toscaherkku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Mansikka-toscaherkku
  3. 10 annosta
  4. Toscalastut
  5. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 2 dl fariinisokeria
  7. 2½ dl mantelilastuja
  8. 1 dl kaurahiutaleita
  9. Vaahto
  10. 3 dl kuohukermaa
  11. 300 g hilloa (passion, Jam It)
  12. 250 g maitorahkaa
  13. Lisäksi
  14. 15 dl mansikoita
  15. Valmista ensin rapeat toscalastut. Sulata rasva ja sekoita joukkoon
  16. sokeri, mantelilastut ja kaurahiutaleet. Levitä seos lusikan selällä
  17. ohueksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 180 asteessa
  18. 1012 minuuttia. Murra jäähtynyt levy paloiksi. Säilytä palat kuivassa,
  19. tiiviissä purkissa.
  20. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hillo rahkan joukkoon. Kääntele lopuksi
  21. mukaan kermavaahto.
  22. Puhdista mansikoista kannat ja puolita marjat. Säästä muutama
  23. kokonainen koristeeksi.
  24. Rakenna mansikka-toscajälkiruoka tarjoilumaljaan kerrostelemalla
  25. aineksia vuorotellen.
  26. Tarjoa mansikka-toscaherkku saman tien.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit