Mainokset

Tosca Marjatoska resepti

Mainokset

Tosca Marjatoska resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Marjatoska
  4. 12 annosta
  5. 100 g voita
  6. 1½ dl sokeria
  7. 2 kpl munaa
  8. 2½ dl vehnäjauhoja
  9. 1 tl leivinjauhetta
  10. ½ dl kevytmaitoa
  11. 2 dl mustaherukoita
  12. 2 dl punaherukoita
  13. Kuorrutus
  14. 1½ dl mantelilastuja
  15. 1½ dl sokeria
  16. 75 g voita
  17. 1½ rkl vehnäjauhoja
  18. ½ dl kuohukermaa
  19. Voitele ja jauhota pyöreä piirakkavuoka tai irtopohjavuoka ja pane uuni
  20. kuumenemaan 200 asteeseen.
  21. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten.
  22. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot voivaahtoon
  23. vuorotellen maidon kanssa. Kaada taikina vuokaan ja tasoita. Ripota
  24. päälle marjat ja painele niitä hiukan taikinaan.
  25. Paista pohjaa 25 minuuttia ja mittaa sen paistuessa kuorrutteen aineet
  26. kattilaan.
  27. Kiehauta kuorrutteen ainekset ja kaada pohjan päälle. Paista
  28. marjatoskatorttua vielä noin 10 minuuttia, kunnes kuorrutus on
  29. ruskistunut.
  30. Mustaherukat värjäävät kuorrutteen vaaleanpunaiseksi. Jos haluat
  31. vaalean toskakuorrutteen, sekoita marjat jauhojen seassa kakkutaikinaan
  32. tai käytä vain vaaleita marjoja, kuten valko- ja viherherukoita.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit