Mainokset

Toscalastut resepti

Mainokset

Toscalastut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Toscalastut
  4. 20 kpl
  5. 75 g voita
  6. ½ dl kevytmaitoa
  7. 1 dl sokeria
  8. ½ dl fariinisokeria
  9. 100 g mantelilastuja
  10. Keitä voita, maitoa ja sokereita kattilassa noin 510 minuuttia, kunnes
  11. seos alkaa irrota kattilan reunoilta ja pohjalta. Lisää mantelilastut
  12. ja sekoita varovasti.
  13. Nostele taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperin päälle melko
  14. kauaksi toisistaan nokareita.
  15. Kypsennä lastuja 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä lastut
  16. ritilän päällä.
  17. Dippaa lastuja suklaakastikkeeseen.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit