Mainokset

Tryffeli Kardemumma-valkosuklaatryffelit resepti

Mainokset

Tryffeli Kardemumma-valkosuklaatryffelit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Kardemumma-valkosuklaatryffelit
  4. 40 kpl
  5. ½ tl kardemummaa
  6. 1 dl kuohukermaa
  7. 400 g valkosuklaata
  8. 1½ dl seesaminsiemeniä
  9. Jauha kardemumma morttelilla mahdollisimman hienoksi.
  10. Kiehauta kerma, paloittele suklaa ja lisää se kardemummajauheen kanssa
  11. lämpimän kerman sekaan. Sekoita, kunnes suklaa liukenee ja seos on
  12. tasaista. Nosta seos jähmettymään jääkaappiin vähintään 23 tunniksi,
  13. mieluiten yön yli.
  14. Paahda seesaminsiemeniä kuivalla pannulla, kunnes niiden väri muuttuu
  15. kuparinruskeaksi.
  16. Ota valkosuklaaseoksesta teelusikalla nokare, pyörittele käsin
  17. tryffelipalloiksi. (Huuhdo käsiä välillä kylmän juoksevan veden alla,
  18. sillä tryffelit sulavat lämpimiin käsiin.)
  19. Pyörittele kardemumma-valkosuklaatryffelipallot vielä
  20. seesaminsiemenissä. Säilytä valmiit kardemumma-valkosuklaatryffelit
  21. viileässä. Ne ovat parhaimmillaan heti tuoreina, mutta säilyvät
  22. peitettyinä jääkaapissa pari viikkoa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit