Mainokset

Turkkilaiset fetajuustopiirakat resepti

Mainokset

Turkkilaiset fetajuustopiirakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. 18 kpl
  4. 100 g filotaikinaa (pakaste)
  5. 200 g fetajuustoa (rasvaa 25 %)
  6. 6 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  7. 6 rkl persiljaa (silputtuna)
  8. ½ tl mustapippuria
  9. 5 dl oliiviöljyä
  10. Sulata 6 filotaikinalevyä pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta 3
  11. taikinalevyä kerrallaan tasaiselle alustalle päällekkäin. Leikkaa
  12. taikinasta saksilla tonttulakin muotoisia kolmioita. Taikinakolmiot
  13. saavat olla erikokoisia.
  14. Murenna fetajuusto haarukalla, sekoita joukkoon yrttisilput ja jauha
  15. myllystä mustapippuria. Nosta jokaisen taikinakolmion alareunaan
  16. lusikallinen täytettä. Käännä sivut täytteen päälle ja kääri taikina
  17. rullalle. Kostuta taikinakolmion huippu vedellä ja liimaa kärki rullaan
  18. kiinni.
  19. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa 190 asteiseksi. (Öljy on 190
  20. asteista kun leipäkuutio ruskistuu 30 sekunnissa.) Uppopaista piirakat
  21. kuparinruskeiksi.
  22. Tarjoa valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit