Mainokset

Uunikala ja kirsikkatomaatit resepti

Mainokset

Uunikala ja kirsikkatomaatit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Luomu uunikala
  4. 2 annosta
  5. 400 g siikaa (nahaton filee)
  6. 1 rkl oliiviöljyä (luomu)
  7. 1 tl suolaa
  8. 1 tl mustapippuria
  9. 125 g mozzarellajuustoa
  10. 250 g kirsikkatomaattia (luomu)
  11. 1 dl tuoretta basilikaa
  12. 1 dl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  13. Nosta kalafileet voideltuun uunivuokaan. Pirskota päälle öljy ja
  14. mausteet.
  15. Valuta mozzarella ja viipaloi se. Levitä juusto kalan pinnalle.
  16. Viipaloi tai puolita tomaatit ja hienonna basilika. Levitä juuston
  17. päälle tomaatit ja basilika. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste.
  18. Kypsennä kaloja uunissa 225 asteessa 1520 minuuttia.
  19. Tarjoa uunikala ja kirsikkatomaatit keitettyjen perunoiden kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit