Mainokset

Uunikala Uunimade ja sipulikastike resepti

Mainokset

Uunikala Uunimade ja sipulikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 55 min
  2. Uunimade sipulikastike
  3. 6 annosta
  4. 1½ kg madetta
  5. 1 rkl sitruunamehua
  6. ½ tl suolaa
  7. ¼ tl valkopippuria
  8. 5 kpl pekonia
  9. Sipulikastike
  10. 3 kpl sipulia
  11. 1 rkl voita
  12. 4 dl kalalientä
  13. 1 rkl sitruunamehua
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. Kalttaa made. Avaa kalttauksen jälkeen mateen vatsa ja poista
  16. sisälmykset. Ota maksa ja mäti talteen.
  17. Huuhdo kala hyvin.
  18. Aseta kala uunivuokaan tai -pannulle. Tee selkäpuolelle paksuimpiin
  19. kohtiin muutamia viiltoja veitsellä.
  20. Purista selän viiltoihin sitruunamehua ja ripottele pinnalle suolaa ja
  21. pippuria.
  22. Levitä lopuksi pekoniviipaleet kalan selän päälle poikittain.
  23. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia.
  24. Kuori ja viipaloi sipulit.
  25. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä sipulit.
  26. Lisää kalaliemi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kalan kypsymisen
  27. ajan.
  28. Tarjoa uunimade sipulikastikkeen ja juuresten kanssa.
  29. Uunijuurekset ja perunasose maistuvat mateen kanssa. Kuoritut ja
  30. paloitellut juurekset kypsyvät samassa uunissa kalan kanssa, jos
  31. esikypsennät niitä noin 15 minuuttia 225 asteessa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit