Mainokset

Uunikala Yrtti-tomaattimade resepti

Mainokset

Uunikala Yrtti-tomaattimade resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Yrtti-tomaattimade
  4. 6 annosta
  5. 1 kg madetta (nyljettynä)
  6. 1½ tl suolaa
  7. ½ tl valkopippuria
  8. 1 kpl munaa
  9. 4 rkl korppujauhoja
  10. 4 rkl voita
  11. Kastike
  12. 2 dl ruokakermaa
  13. 2 dl tomaattimurskaa
  14. ⅙ dl tomaattipyreetä
  15. ½ dl kuivaa valkoviiniä
  16. 1 dl tuoreyrttiseosta (hienonnettuna)
  17. Leikkaa nyljetty made noin 3 sentin viipaleiksi. Mausta kalapalat
  18. suolalla ja pippurilla.
  19. Riko lautaselle muna ja vatkaa sen rakenne rikki. Kaada korppujauhe
  20. toiselle lautaselle.
  21. Kasta madepalat ensin munaan ja pyörittele ne sitten korppujauhoissa.
  22. Paista leivitetyt kalapalat pannulla voissa ja nostele tämän jälkeen
  23. uunivuokaan.
  24. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada kastike kalapalojen
  25. päälle. Kypsennä yrtti-tomaattimadetta uunissa 175 asteessa noin puoli
  26. tuntia.
  27. Tarjoa yrtti-tomaattimade keitettyjen perunoiden tai perunasoseen
  28. kanssa.
  29. Jos haluat ruoasta mehevämpää, voit lisätä kastikkeen määrän
  30. puolitoistakertaiseksi. Jos kalaonni ei suosi, voit tehdä ruoan hyvin
  31. myös pakastekalasta.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit