Mainokset

Uunikalkkuna ja kasvishöystö resepti

Mainokset

Uunikalkkuna ja kasvishöystö resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Uunikalkkuna ja kasvishöystö
  4. 4 annosta
  5. 560 g kalkkunan rintafileetä
  6. ¼ tl suolaa
  7. ¼ tl mustapippuria
  8. 300 g kukkakaalia
  9. 1 kpl parsakaalia
  10. 3 kpl porkkanaa
  11. 1 kpl sipulia
  12. 200 g kesäkurpitsaa
  13. 1 dl vettä
  14. 1 dl tuoreyrttiseosta (esim. basilikaa, persiljaa, timjamia)
  15. 1 rkl oliiviöljyä
  16. Pinnalle
  17. 1 rkl ruohosipulia (silputtuna)
  18. Nosta leikkeet uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä
  19. 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Käännä kypsennyksen
  20. puolivälissä. Halutessasi voit pariloida leikkeet.
  21. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Kuori porkkanat tarvittaessa ja
  22. viipaloi ne. Kuori ja lohko sipuli. Kuutioi pesty kesäkurpitsa.
  23. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja anna höyrystyä kannen alla
  24. välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa yrttisilppu
  25. ja öljy.
  26. Ripottele kalkkunafileiden pinnalle ruohosipulisilppua ennen tarjoilua.
  27. Tarjoa uunikalkkuna kasvishöystön kanssa,
  28. Varo kypsentämästä kalkkunaleikkeitä liikaa, jotta ne eivät kuivu.
  29. Mehevä kalkkuna ei kaipaa kastiketta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit