Mainokset

Uunissa hyydytetyt muna-katkarapumaljat resepti

Mainokset

Uunissa hyydytetyt muna-katkarapumaljat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Uunissa hyydytetyt muna-katkarapumaljat
  4. 6 annosta
  5. 6 kpl munaa
  6. 6 rkl kuohukermaa
  7. 150 g katkarapuja (pakaste)
  8. 3 rkl kapriksia
  9. ½ rkl currytahnaa
  10. ¼ tl suolaa
  11. ¼ tl valkopippuria
  12. Lisäksi
  13. 2 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %) (voiteluun)
  14. 3 rkl tuoretta tilliä (koristeluun)
  15. Riko munat yksitellen varovasti erilliseen kulhoon niin, että
  16. keltuaiset säilyvät ehjänä. Valuta kuhunkin voideltuun vuokaan yksi
  17. rikottu muna ehjine keltuaisineen.
  18. Pane kerma kulhoon ja mausta se karritahnalla, suolalla ja pippurilla
  19. ja lisää kuhunkin annosvuokaan 1 ruokalusikallinen kermaa niin, että
  20. keltuainen säilyy edelleen ehjänä.
  21. Lisää vuokiin valutetut ja sulatetut katkaravut ja kaprikset.
  22. Nosta annosvuoat reunalliseen uunivuokaan ja lisää isoon vuokaan
  23. kiehuvaa vettä niin, että vesi ulottuu pienten vuokien puoliväliin.
  24. Nosta vuoat vesihauteineen varovasti 175-asteiseen uuniin.
  25. Paista noin 12 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt, mutta
  26. keltuaiset ovat vielä osittain juoksevia. Mikäli pidät kypsemmistä
  27. munista, hyydytä vuokia vielä 23 minuuttia uunissa.
  28. Nosta uunista, koristele tillillä ja tarjoa lämpimänä alkuruokana
  29. rapean leivän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit