Mainokset

UunivoileipäPariisinleivät Lindströmin tapaan resepti

Mainokset

UunivoileipäPariisinleivät Lindströmin tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Pariisinleivät Lindströmin tapaan
  3. 6 annosta
  4. Jauhelihataikina
  5. 1 rkl ruokaöljyä
  6. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  8. 1 kpl paahtoleipäviipaletta
  9. 6 kpl etikkapunajuurta (raasteena)
  10. 1 kpl munaa
  11. ½ dl kapriksia
  12. 1 tl suolaa
  13. ½ rkl meiramia
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. 400 g naudan paistijauhelihaa
  16. Lisäksi
  17. 6 kpl paahtoleipäviipaletta
  18. 3 kpl sipulia
  19. 2 rkl voita
  20. 150 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  21. 2 rkl sinappia
  22. 2 rkl kapriksia
  23. 2 rkl kapriksia
  24. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit. Murenna leipä kulhoon,
  25. lisää 1 dl punajuurilientä ja anna seistä muutama minuutti.
  26. Lisää kulhoon kaikki jauhelihataikinan ainekset ja sekoita hyvin. Jaa
  27. seos paahtoleiville ja tasoita pinta.
  28. Halkaise, kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna rasvaa pannulla tai
  29. kattilassa ja kuullota sipulit.
  30. Kuumenna isolla pannulla rasvaa ja paista leivät kahdessa erässä ensin
  31. pohjalta kauniin ruskeiksi. Käännä leivät varovasti lastan avulla ja
  32. paista jauhelihapuoli keskilämmöllä kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.
  33. Nosta pariisinleivä, jotka on valmistettu Lindstömin tapaan,
  34. tarjoiluvadille tai lautasille ja levitä päälle paistettua sipulia,
  35. ranskankerma-sinappiseosta sekä kapriksia.
  36. Tarjoa salaatin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit