Mainokset

Väliruoka Fenkolihile resepti

Mainokset

Väliruoka Fenkolihile resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Fenkolihile
  4. 4 annosta
  5. ½ kpl fenkolia
  6. ¾ dl vettä
  7. 2 kpl limettiä
  8. 2 kpl valkuaista
  9. ½ dl tomusokeria
  10. Silppua huuhdeltu fenkoli ja pane palat kattilaan. Lisää vesi ja keitä
  11. fenkoli kypsäksi.
  12. Soseuta sauvasekoittajalla karkeaksi ja anna jäähtyä. Halkaise limetit
  13. ja purista puolikkaista mehut. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri
  14. pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä aineet kevyesti sekoittaen ja nosta seos
  15. pakastimeen. Sekoita hilettä muutamia kertoja jäätymisen aikana.
  16. Kauho fenkolihile juuri ennen tarjoamista esimerkiksi cocktaillaseihin
  17. ja koristele fenkolilla tai kirvelillä.
  18. Tarjoa fenkolihile väliruokana.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit