Vadelma-vaniljahillo resepti
Mainokset
Vadelma-vaniljahillo resepti
Aineosat
Ohjeet
- 30 min
- Passiivinen 15 min
- 1 annosta
- 1 kg vadelmia
- 2 kpl vaniljatankoa
- 500 g hillosokeria
- Levitä puhdistetut vadelmat ja halkaistut vaniljatangot kerroksittain
- hillosokerin kanssa kattilaan.
- Kuumenna miedolla lämmöllä kiehumispisteeseen.Ravistele kattilaa
- silloin tällöin.Anna hillon muhia hillitysti poreillen 510 minuuttia.
- Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja poista vaniljatangot. Kaada
- hillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti. Jäähdytä nopeasti ja vie
- kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.
- Vaniljan lisäksi hillon maustamiseen sopivat hyvin kaneli, neilikka,
- kardemumma ja muskotti.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
