Mainokset

Vadelmaboston resepti

Mainokset

Vadelmaboston resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Vadelmaboston
  4. 20 palaa
  5. 2½ dl vettä
  6. 25 g hiivaa
  7. 1 dl sokeria
  8. 1½ tl kardemummaa
  9. 1 tl suolaa
  10. 7 dl vehnäjauhoja
  11. ½ dl ruokaöljyä
  12. Täyte
  13. 1 dl vadelmahilloa
  14. Koristelu
  15. 1 dl tomusokeria
  16. 1 rkl sitruunamehua
  17. 1 rkl koristerakeita
  18. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää mukaan sokeri, kardemumma ja
  19. suola. Alusta taikina vehnäjauhoilla ja lisää loppuvaiheessa mukaan
  20. öljy. Anna taikinan kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi.
  21. Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle ja vaivaa sitä hetki. Kauli
  22. taikina levyksi, levitä päälle vadelmahilloa ja kääri napakaksi
  23. rullaksi. Nipistä saumakohta tiukasti kiinni.
  24. Leikkaa rulla terävällä veitsellä 8 palaan ja nosta palat öljyttyyn
  25. kakkuvuokaan leikkuupinta ylöspäin. Anna bostonkakun kohota noin 45
  26. minuuttia.
  27. Paista kohonnutta kakkua 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  28. Koristele kakku jäähtyneenä tomusokerikuorrutuksella ja nonparelleilla.
  29. Jos kananmuna sallitaan, voit lisätä taikinaan yhden munan ja voidella
  30. kakun ennen uuniin menoa munalla, jolloin paistopinnasta tulee ruskea
  31. ja kiiltävä.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit