Mainokset

Valkosipuli-tomaattikeitto resepti

Mainokset

Valkosipuli-tomaattikeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Valkosipuli-tomaattikeitto
  3. 5 annosta
  4. 4 kpl hiivaleipäviipaletta
  5. 3 kpl tomaattia
  6. 6 kpl valkosipulinkynttä
  7. 2 kpl punaista paprikaa
  8. 1 rkl oliiviöljyä
  9. 5 dl vettä
  10. 1 tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. ½ tl sokeria
  13. 200 g tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomatti)
  14. Leikkaa leipäviipaleet pienenpieniksi paloiksi. Halkaise tomaatit.
  15. Poista kantaosa ja pilko ne. Leikkaa valkosipulinkynnet pieniksi
  16. paloiksi. Paloittele paprikat.
  17. Laita ainekset, paitsi puolet valkosipulista, yleiskoneeseen ja jauha
  18. melko sileäksi seokseksi.
  19. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattiseos ja anna sen kuumentua
  20. hetki. Sekoita.
  21. Lisää joukkoon loppu valkosipuli, vesi, suola, pippuri ja sokeri ja
  22. anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  23. Alenna lämpöä ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita ja anna keiton
  24. kiehahtaa uudelleen. Voit jättää keittoon hieman purupintaa tai
  25. soseuttaa sen aivan sileäksi.
  26. Säilytä keittoa termoskannussa tai astiassa, jossa se pysyy lämpimänä
  27. eväsretkellä. Tarjoa keiton kanssa leipätikkuja.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit