Mainokset

Valkosipuliset ruissipsit resepti

Mainokset

Valkosipuliset ruissipsit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Valkosipuliset ruisssipsit
  4. 4 annosta
  5. 8 kpl ruisleipäviipaletta
  6. 50 g voita
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. Valkosipulinkynsistä kuori irtoaa helposti, kun survaiset kokonaisen
  9. kynnen voimalla isoteräisen veitsen laakean puolen alle.
  10. Itävä valkosipuli on tylsä juttu, sillä sen maku on karvas. Itämisen
  11. voit estää panemalla kuoritut kynnet lasipurkkiin oliiviöljyn sekaan
  12. jääkaappiin tai muovipussiin ja pakastimeen. Käytä öljyyn säilöttyjä
  13. ja pakastettuja kynsiä tavallisten tapaan. Jääkaapissa kuin
  14. itsestään syntyvää valkosipuliöljyä taas voit käyttää
  15. ruoanvalmistuksessa ja salaatinkastikkeissa. Jos ituja on jo
  16. ilmestynyt, käytä kynnet ruoanvalmistuksessa vasta, kun olet
  17. poistanut vihreät idut halkaistujen kynsien sisästä.
  18. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
  19. Levitä avatut leipäpuolikkaat leivinpaperille uunipellille. Yhdistä
  20. pehmeä voi ja murskatut valkosipulinkynnet. Voitele leipäpalat
  21. seoksella ja pane pelti uuniin 710 minuutiksi, kunnes palat ovat
  22. rapeita. Leikkaa palat saksilla hiukan jäähtyneinä kolmeen viipaleeseen
  23. ja nauti varsinaista ruokaa odotellessa.
  24. Ruissipsireseptiä voit hyödyntää myös hiukan kuivahtaneisiin vaaleisiin
  25. leipäviipaleisiin, niitä ei tosin kannata viipaloida lopuksi saksilla.
  26. Kokeile ruisleivän päälle myös mozzarellajuustopitoista pizzaraastetta
  27. tai vuohenjuustomurua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit