Mainokset

Valkosuklaalla kuorrutettu kurpitsakakku resepti

Mainokset

Valkosuklaalla kuorrutettu kurpitsakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 pv 1 t
  3. Valkosuklaalla kuorrutettu kurpitsakakku
  4. 15 palaa
  5. 150 g voita
  6. 1½ dl sokeria
  7. 2 kpl munaa
  8. 4 dl vehnäjauhoja
  9. 1 tl ruokasoodaa
  10. 3 rkl unikonsiemeniä
  11. 1 tl vaniljasokeria
  12. 1 tl kanelia
  13. 1 tl inkivääriä
  14. 250 g kurpitsaa (soseutettuna)
  15. 1 dl piimää
  16. Kuorrutus
  17. 50 g valkosuklaata
  18. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen
  19. samalla aina voimakkaasti sekoittaen.
  20. Sekoita vehnäjauhoihin sooda ja mausteet. Sekoita kurpitsasoseeseen
  21. piimä. Lisää taikinaan vuorotellen jauhoseosta ja kurpitsaseosta ja
  22. sekoita vain sen verran että aineet sekoittuvat.
  23. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua
  24. uunin alatasossa 175 asteessa noin 6065 minuuttia. Jäähdytä kakku.
  25. Voit antaa kakun tekeytyä pari päivää ennen tarjoilua. Koristele kakku
  26. sulatetulla valkosuklaalla. Nosta kakku viileään ja anna kuorrutteen
  27. kovettua ennen tarjoilua.

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit