Mainokset

Vanukas Keskiyön rypälevanukas resepti

Mainokset

Vanukas Keskiyön rypälevanukas resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Keskiyön rypälevanukas
  4. 4 annosta
  5. 2 kpl liivatelehteä
  6. 2 dl appelsiinitäysmehua
  7. 350 g viinirypäleitä
  8. 38 g vaniljavanukasaineksia (esim. Blå Band)
  9. 2½ dl kevytmaitoa (vähälaktoosinen)
  10. 2 dl kuohukermaa
  11. Valitse vanukkaan valmistamiseen neljä laakeaa kahvikuppia tai pientä
  12. annoskulhoa.
  13. Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi. Purista vesi
  14. pois ja liuota kuumennettuun appelsiinimehuun. Kaada kulhojen pohjalle
  15. tilkka hyytelölientä ja asettele jokaisen astian pohjalle 12 pestyä
  16. viinirypälettä kellon tai kukan muotoon. Varmista, että mehu juuri ja
  17. juuri peittää rypäleet. Anna hyytyä kylmässä.
  18. Valmista vanukas pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada viinirypäleiden
  19. päälle. Peitä kulhot kelmulla ja pane jääkaappiin hyytymään vähintään
  20. pariksi tunniksi. Kasta annoskulhot kuumaan veteen ja kumoa
  21. rypälevanukkaat varovasti tarjoilulautaselle.
  22. Tarjoa keskiyön rypälevanukas minuuttia ennen vuodenvaihdetta ja kehota
  23. lusikoimaan herkku suuhun kellon lyödessä puoliyötä.

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit