Mainokset

Vanukas Pariisinkerma ja karpalokastike resepti

Mainokset

Vanukas Pariisinkerma ja karpalokastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Pariisinkerma ja karpalokastike
  4. 6 annosta
  5. 50 g voita
  6. ¾ dl vehnäjauhoja
  7. 5 dl kevytmaitoa
  8. ¾ dl sokeria
  9. ⅙ tl suolaa
  10. 2 kpl munaa
  11. 1½ tl vaniljasokeria
  12. ½ rkl rommia
  13. Karpalokastike
  14. 100 g karpaloita (pakaste)
  15. ½ dl sokeria
  16. ¼ dl vettä
  17. Tee valkokastike. Sulata rasva kattilassa ja sekoita siihen jauhot.
  18. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Anna
  19. kastikkeen kypsyä noin viisi minuuttia. Lisää sokeri ja suola ja anna
  20. kastikkeen jäähtyä.
  21. Erottele munat. Lisää jäähtyneeseen kastikkeeseen keltuaiset ja lopuksi
  22. kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset. Mausta vaniljalla ja halutessasi
  23. rommilla. Annostele pariisinkerma tarjoiluastioihin ja pistä
  24. jääkaappiin kastikkeen valmistuksen ajaksi.
  25. Keitä karpalokastikeaineksia kattilassa noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja
  26. annostele karpalokastike pariisinkerman päälle.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit