Mainokset

VanukasRiisivanukas ( Muhallabia) resepti

Mainokset

VanukasRiisivanukas ( Muhallabia) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Muhallabia Riisivanukas
  4. 4 annosta
  5. ½ rkl vehnäjauhoja
  6. 50 g riisijauhoseosta (gluteeniton)
  7. 6½ dl kevytmaitoa
  8. ¾ dl sokeria
  9. 1 rkl sitruunamehua
  10. Koristeluun
  11. 1 dl mantelilastuja
  12. Sekoita vehnä- ja riisijauhot puoleen desilitraan maitoa. Kuumenna
  13. loput maidosta kiehuvaksi. Siirrä kattila syrjään ja lisää jauhosuurus
  14. maidon joukkoon huolellisesti vatkaten.
  15. Lisää sokeri ja sitruunamehu ja vatkaa. Nosta kattila takaisin liedelle
  16. ja kypsennä seosta vajaan viiden minuutin ajan, kunnes se sakenee.
  17. Annostele muhallabia eli riisivanukas jälkiruokakulhoihin ja nosta
  18. maljat jääkaappiin. Tarjoa jäähtynyt riisivanukas mantelilastujen
  19. kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit