Mainokset

Vartaat Broilerinmaksavartaat resepti

Mainokset

Vartaat Broilerinmaksavartaat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Broilerinmaksavartaat
  4. Tälle reseptille suosittelemme
  5. Villa Anna Merlot 75 cl
  6. 4 annosta
  7. 600 g broilerinmaksaa
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. 170 g pekonia
  11. 1 dl tuoretta salviaa
  12. 5 kpl kesäsipulia (punaista)
  13. Sulata maksat pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja kuivaa
  14. talouspaperiin. Ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria.
  15. Leikkaa 8 pekoniviipaletta puoliksi ja levitä ne leikkuulaudalle. Nosta
  16. salvianlehti jokaiselle pekonipalalle ja kääri maksapalan ympärille.
  17. Pujota neljä pekoni-maksapakettia vuorotellen sipulinlohkojen kanssa
  18. neljään vartaaseen.
  19. Grillaa broilerinmaksavartaita miedolla lämmöllä välillä käännellen.
  20. Broilerinmaksa on herkullisimmillaan hieman punertavana. Koristele
  21. broilerinmaksavartaat halutessasi tuoreilla salvianlehdillä.
  22. Tarjoa lisänä kapriskastiketta, vihreää salaattia ja grillattuja
  23. perunavartaita, joihin voit pujottaa edellisen päivän ylijääneet
  24. keitetyt perunat.

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit