Mainokset

Vartaat Raparperi-omenavartaat ja mokkakinuski resepti

Mainokset

Vartaat Raparperi-omenavartaat ja mokkakinuski resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Raparperi-omenavartaat ja mokkakinuski
  4. Tälle reseptille suosittelemme
  5. Ballet Demi Sec Carte Noir 75 cl
  6. 4 annosta
  7. 500 g raparperia
  8. 2 kpl omenaa (esim. Granny Smith)
  9. 3 rkl appelsiinitäysmehua
  10. 2 rkl siirappia
  11. Mokkakinuski
  12. 2 dl kuohukermaa
  13. 2 dl fariinisokeria
  14. 1½ tl pikakahvijauhetta
  15. Lisäksi
  16. 4 dl mansikoita
  17. Kuori raparperit tarvittaessa ja leikkaa noin 4 cm:n paloiksi. Kuori ja
  18. lohko omenat. Sekoita appelsiinimehu ja siirappi. Pujota raparperipalat
  19. ja omenalohkot vuorotellen vartaisiin. Voitele vartaat
  20. mehusiirappiseoksella.
  21. Grillaa miedolla lämmöllä tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15
  22. minuuttia. Käännä ja voitele vartaat paiston puolessa välissä.
  23. Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä seosta noin 15 minuuttia
  24. välillä sekoittaen, kunnes se sakenee. Nosta kattila liedeltä. Sekoita
  25. hiukan jäähtyneen kinuskin joukkoon pikakahvijauhe.
  26. Tarjoa raparperi-omenavartaat mokkakinuskin ja mansikoiden kanssa.

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit