Mainokset

Verilettu Verikrepit ja kaalisalaatti resepti

Mainokset

Verilettu Verikrepit ja kaalisalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Verikrepit ja kaalisalaatti
  4. 6 annosta
  5. Kreppitaikina
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 rkl ruokaöljyä
  8. 5 dl verta
  9. 2 dl keskiolutta
  10. 2 dl ruisjauhoja
  11. 1 dl vehnäjauhoja
  12. 1 kpl munaa
  13. 1 tl suolaa
  14. ¼ tl valkopippuria
  15. 1 rkl oreganoa
  16. Paistamiseen
  17. 2 rkl ruokaöljyä
  18. Kaalisalaatti
  19. 400 g keräkaalia
  20. 1 kpl sipulia
  21. 2 kpl porkkanaa
  22. 1 kpl punaista paprikaa
  23. 1 kpl omenaa
  24. Kastike
  25. ½ dl ruokaöljyä
  26. 1 rkl balsamiviinietikkaa (valkoinen)
  27. 1 rkl sitruunamehua
  28. 1 tl sitruunapippuria (suolaton)
  29. ½ rkl sokeria
  30. Valmista kreppitaikina. Hienonna sipuli ja paista öljyssä pehmeäksi,
  31. jäähdytä.
  32. Kaada veri kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita joukkoon pilsneri,
  33. jauhot, muna, mausteet ja jäähtynyt sipuli. Sekoita hyvin ja anna
  34. taikinan turvota jääkaapissa noin ½ tuntia.
  35. Kuumenna öljyä kreppi- tai muulla isommalla pannulla. Sekoita taikina
  36. hyvin ja paista verikrepit kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Sekoita
  37. verilettutaikinaa aina ennen kuin lisäät sitä pannulle.
  38. Valmista kaalisalaatti. Leikkaa kaikki ainekset mahdollisimman ohuiksi
  39. suikaleiksi ja pane kulhoon. Sekoita kastike ja kaada salaatille,
  40. sekoita hyvin. Tarkista maku. Anna kaalisalaatin maustua jääkaapissa
  41. ennen verikreppien kanssa tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit