Mainokset

Viertolan naudanliharullat resepti

Mainokset

Viertolan naudanliharullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Viertolan härkää rullattuna
  4. 7 annosta
  5. 1,2 kg naudanpaistia (sisäpaisti)
  6. Marinadi
  7. 1 tl worcestershirenkastiketta
  8. 1 rkl soijakastiketta
  9. 3 rkl ruokaöljyä
  10. Täyte
  11. 250 g kevätsipulia
  12. Valelu
  13. 25 g voita
  14. Viipaloi ja leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi noin 10x10 cm:n
  15. viipaleiksi. Voit myös käyttää valmiiksi nuijittua ja pakattua
  16. lehtipihvilihaa. Sekoita marinadi ja valele se viipaleille. Marinoi
  17. lihaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  18. Leikkaa kevätsipulit pätkiksi ja rullaa ne kääryleiden sisään. Kiinnitä
  19. kääryleet cocktailtikuilla ja ruskista voi-öljyseoksessa.
  20. Hauduta kääryleitä padassa kannen alla 200-asteisessa uunissa noin
  21. tunnin ajan. Alenna lämpö 150 asteeseen ja valele kääryleitä vielä
  22. kypsymisen aikana lihasta valuvalla nesteellä, voisulalla tai
  23. persiljavoilla.
  24. Hauduta kääröt mureiksi. Jos valmistat kääröt hyvin raakakypsytetystä
  25. ulkofileestä, on kypsennysaika reilusti lyhyempi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit