Mainokset

Vispipuuro Vatkattu ruis-puolukkapuuro resepti

Mainokset

Vispipuuro Vatkattu ruis-puolukkapuuro resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Vatkattu ruis-puolukkapuuro
  4. 8 annosta
  5. 15 dl vettä
  6. 350 g puolukkasurvosta
  7. 1 tl suolaa
  8. 3½ dl ruisjauhoja
  9. 2½ dl sokeria
  10. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää puolukkasurvos (noin 3½ dl) ja
  11. suola. Kiehauta.
  12. Lisää jauhot koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Varo paakkuuntumista.
  13. Kypsennä noin tunnin ajan välillä sekoittaen.
  14. Mausta sokerilla. Jäähdytä ruis-puolukkapuuro.
  15. Vatkaa ruis-puolukkapuuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  16. Tarjoa vatkattu ruis-puolukkapuuro halutessasi maidon kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit