Mainokset

Voileipä Katkaraputornit resepti

Mainokset

Voileipä Katkaraputornit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 2 t
  3. Katkaraputornit
  4. 8 annosta
  5. 24 kpl paahtoleipäviipaletta
  6. Täyte
  7. 200 g katkarapuja (pakaste)
  8. 2 dl kuohukermaa
  9. 2 dl majoneesia
  10. ½ kpl punasipulia
  11. 4 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  12. ½ dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  13. ½ dl mätitahnaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Koristeluun
  16. 3 dl juustosnacksejä
  17. 2 rkl tuoretta tilliä
  18. Tarjoiluun
  19. 1 kpl tammenlehtisalaattia ruukussa
  20. Leikkaa leivistä pyöreitä paloja juomalasin tai muotin avulla.
  21. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin siivilässä. Säästä muutama
  22. katkarapu annosten koristeluun.
  23. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto ja majoneesi
  24. keskenään. Hienonna sipuli ja yrtit ja lisää ne vaahtoon. Lisää myös
  25. mätitahna, pippuri ja hienoksi leikatut katkaravut. Sekoita täyte
  26. tasaiseksi.
  27. Kokoa leivät siten, että yhteen annokseen tulee kolme leipää ja niiden
  28. väliin kaksi kerrosta täytettä. Levitä täytettä myös leipien reunoille.
  29. Anna leipien vetäytyä jääkaapissa kelmulla peitettynä muutama tunti tai
  30. seuraavaan päivään.
  31. Hienonna juustosnacksit monitoimikoneella. Rullaa leivät jauheessa
  32. niin, että reunat tulevat keltaisiksi. Koristele leivät katkaravuilla
  33. ja tillin oksilla. Tarjoa katkaraputornit annoksina salaattipetillä.
  34. Valmista ylimääräisistä leivänkanteista krutonkeja tai korppujauhoa.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit