Mainokset

Voileipäkakku Katkarapupalat resepti

Mainokset

Voileipäkakku Katkarapupalat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Katkarapupalat
  4. 80 kpl
  5. 500 g maissilastuja
  6. 150 g voita
  7. Päälle
  8. 1,2 kg katkarapuja (pakaste)
  9. 4 kpl liivatelehteä
  10. 3 kpl kevätsipulia (silputtuna)
  11. 1 kpl vihreää paprikaa (kuutioituna)
  12. 600 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  13. 6 rkl makeaa chilikastiketta
  14. 2¼ tl suolaa
  15. 1½ dl tuoretta korianteria (silputtuna)
  16. 2 kpl limettiä
  17. Hienonna maissilastut monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva ja anna
  18. koneen käydä, kunnes maissilastuista muodostuu tasainen seos. Levitä
  19. seos leivinpaperin päälle uunipellille ja kauli toisen leivinpaperin
  20. läpi tiiviiksi levyksi.
  21. Sulata katkaravut pussin ohjeiden mukaisesti. Painele ylimääräiset
  22. nesteet pois siivilässä ja kumoa ravut kulhoon.
  23. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
  24. Sekoita kevätsipuli- ja paprikasilppu, ranskankerma sekä mausteet
  25. katkarapujen joukkoon. Purista enin vesi liivatelehdistä ja kuumenna ne
  26. mikrossa limettimehussa sen verran, että seos on juoksevaa. Sekoita
  27. liivateliemi katkarapuseokseen ja levitä täyte maissilastupohjalle.
  28. Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai seuraavaan päivään.
  29. Leikkaa levy ruuduiksi ja koristele katkarapupalat korianterinlehdillä.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit