Mainokset

Voileipäkakku Suomalainen rieskakakku resepti

Mainokset

Voileipäkakku Suomalainen rieskakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Suomalainen rieskakakku
  4. 8 annosta
  5. 4 kpl rieskaa
  6. Lohitäyte
  7. 1 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  8. 100 g tuorejuustoa
  9. 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
  10. 50 g tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  11. 2 tl sitruunankuoriraastetta
  12. ¼ tl valkopippuria
  13. Munatäyte
  14. ½ dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  15. 50 g tuorejuustoa
  16. 3 kpl keitettyä munaa
  17. ¼ tl suolaa
  18. ¼ tl mustapippuria
  19. Koristeluun
  20. ½ dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  21. 50 g tuorejuustoa
  22. 2 kpl keitettyä munaa
  23. 100 g kylmäsavustettua kirjolohta
  24. 1 dl mätiä
  25. 50 g tuoretta tilliä
  26. Keitä munat koviksi ja valmista rieskakakulle lohi- ja munatäytteet.
  27. Vatkaa koko kermamäärä (2 dl) pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon
  28. koko tuorejuustomäärä (200 g). Jaa kermaseos kahteen kulhoon. Lisää
  29. toiseen kulhoon hienonnettu lohi, tilli, sitruunan kuori ja pippuri.
  30. Jaa toinen kermaseos vielä puoliksi. Sekoita toiseen osaan karkeasti
  31. murskatut munat ja mausteet. Säästä maustamaton puolikas kakun päälle.
  32. Levitä kahdelle rieskalle lohitäytettä ja yhdelle rieskalle munatäyte.
  33. Kokoa kakku jättäen munakerroksen keskimmäiseksi. Kuorruta kakun pinta
  34. ja koristele keitetyllä munalla, lohella, mädillä ja tillillä.
  35. Anna suomalaisen rieskakakun tekeytyä jääkaapissa ennen koristelua
  36. mielellään seuraavaan päivään.
  37. Lisämausta munatäyte halutessasi mädillä tai mätitahnalla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit