Mainokset

Vokki Munuaiswokki resepti

Mainokset

Vokki Munuaiswokki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Munuaiswokki
  4. 4 annosta
  5. 500 g munuaista
  6. 2 rkl rypsiöljyä
  7. ¼ tl suolaa
  8. ¼ tl mustapippuria
  9. 500 g wok-kasviksia (pakaste)
  10. 1½ dl keitettyä riisiä
  11. 1 rkl soijakastiketta
  12. 3 rkl makeaa chilikastiketta
  13. 2 dl tuoretta korianteria
  14. Huuhtele munuaiset kylmän veden alla. Liota munuaisia pari tuntia
  15. kylmässä vedessä. Kuivaa liotetut munuaiset talouspaperilla ja leikkaa
  16. 1½ sentin viipaleiksi.
  17. Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokissa. Paista munuaiset nopeasti
  18. kauniin ruskeiksi (nopea ruskistaminen riittää, ettei munuaisista tule
  19. sitkeitä). Jos munuaisista irtoaa pannulla aluksi paljon nestettä,
  20. kaada neste pois pannulta ja jatka paistamista, kunnes munuaiset ovat
  21. ruskistuneet sopivasti. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä munuaiset
  22. pois pannulta.
  23. Lisää pannulle noin 1 rkl öljyä. Kaada wokvihannekset pannulle.
  24. Kypsennä vihanneksia käännellen muutama minuutti. Kun vihannekset ovat
  25. kuumenneet, lisää pannulle munuaiset ja valutettu kypsä riisi. Kuumenna
  26. ja sekoittele samalla varovasti nostellen. Mausta soijalla ja makealla
  27. chilikastikkeella. Tarkista munuaiswokin maku ja lisää halutessasi
  28. soijaa sekä chilikastiketta. Lisää koristeeksi hienonnettua korianteria
  29. tai persiljaa.
  30. Jos haluat tarjota munuaiswokin liemevänä ja erikseen riisin kanssa,
  31. lisää munuaiswokkiin 1 tlk (400 ml) kookosmaitoa ja keitä erikseen
  32. riisiä isompi määrä.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit