Mainokset

Vorschmack Riistavorschmack resepti

Mainokset

Vorschmack Riistavorschmack resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 t 30 min
  3. Riistavorschmack
  4. 8 annosta
  5. 1 kg hirvenlihaa (jauhettuna)
  6. 3 rkl voita
  7. 2 kpl sipulia (hienonnettuna)
  8. 8 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  9. 100 g sillifileetä
  10. ½ dl tomaattipyreetä
  11. ¼ tl suolaa
  12. 10 dl vettä
  13. Sulata voi valurautapadassa, wokkipannulla tai laakeassa kattilassa.
  14. Lisää jauheliha ja anna hieman ruskistua. Lisää sipulit, sillifilee ja
  15. tomaattipyree. Muista, että sillistä irtoaa suolaa, kun lisäät seokseen
  16. suolaa. Lisää vesi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
  17. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi ja tarkista suola.
  18. Tässä vaiheessa vorschmack ei ole kovin herkullisen näköistä eikä
  19. myöskään makuista, mutta hauduttaminen tekee ihmeitä. Valurautapata on
  20. näppärä tässä ruoassa, koska voit panna sen suoraan uuniin. Voit myös
  21. kypsentää vorschmackin voidellussa uunivuoassa.
  22. Hauduta riistavorschmackia 160 asteessa ilman kantta noin 3 tuntia
  23. välillä sekoittaen, kunnes seos on kiinteää ja kauniin ruskeaa.
  24. Muotoile kahdella lusikalla vorschmackpallukoita lautasille ja tarjoa
  25. uuniperunan, smetanan, punajuuren ja maustekurkun kanssa.
  26. Tämä vaiva kannattaa nähdä, sillä riistavorschmack on todellista
  27. herkkua. Tee samalla isompi satsi ja pakasta.
  28. Voit korvata riistajauhelihan käyttämällä puolet naudanjauhelihaa ja
  29. puolet lampaanjauhelihaa.

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit