Mainokset

Wok Kevyt lohivokki resepti

Mainokset

Wok Kevyt lohivokki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Lohivokki
  4. 5 annosta
  5. 300 g lohifileetä (kuutioituna)
  6. 2 rkl soijakastiketta
  7. 2 tl inkivääritahnaa
  8. 200 g parsakaalia (pakaste)
  9. 3 kpl porkkanaa
  10. 150 g lanttua
  11. ½ kpl purjoa
  12. 1 rkl rypsiöljyä
  13. 2 rkl soijakastiketta
  14. 1 tl inkivääritahnaa
  15. 100 g ituja
  16. Kaada lohikuutiot kulhoon. Sekoita keskenään soijakastike ja
  17. inkiväärimurska. Kaada kalojen päälle, anna kalojen maustua puolisen
  18. tuntia. Ota parsakaalit pakastimesta sulamaan huoneenlämpöön.
  19. Kuori porkkanat ja lanttu. Leikkaa juurekset ohuiksi tikuiksi. Halkaise
  20. ja huuhtele purjo. Leikkaa puolirenkaiksi.
  21. Kuumenna öljy vokkipannussa, lisää juurekset ja paista hetki. Lisää
  22. soijakastike, inkiväärimurska ja lohikuutiot marinadeineen. Paista
  23. muutama minuutti ja lisää parsakaalit. Lisää hetken kuluttua purjo ja
  24. idut. Kuumenna lohivokki nopeasti ja tarjoa heti.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit