Mainokset

Wok Possu-kasvisvokki resepti

Mainokset

Wok Possu-kasvisvokki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Possu-kasvisvokki
  4. 5 annosta
  5. 500 g porsaanlihasuikaleita
  6. 2 rkl soijakastiketta
  7. 2 rkl makeaa chilikastiketta
  8. 2 rkl limettimehua
  9. 1 kpl valkosipulinkynttä
  10. 2 kpl porkkanaa
  11. ⅓ kpl purjoa
  12. 1 kpl punaista paprikaa
  13. 300 g parsakaalia
  14. 2 rkl ruokaöljyä
  15. Tarjoiluun
  16. 250 g venhänuudeleita
  17. Kumoa lihasuikaleet astiaan ja mittaa päälle soija- ja chilikastike
  18. sekä limettimehu. Kääntele ja anna marinoitua sen aikaa, kun
  19. esivalmistelet kasvikset.
  20. Hienonna valkosipuli, kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi halkaistu,
  21. huuhdeltu purjo. Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi paprika.
  22. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
  23. Pane nuudeleita varten vesi kiehumaan.
  24. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Nosta reikäkauhalla
  25. possusuikaleita muutamassa erässä vokkiin ja kypsennä noin 15 min.
  26. Lisää valkosipulisilppu ja pienennetyt kasvikset. Kypsennä, kunnes
  27. porkkanat ovat sopivan kypsiä.
  28. Kun possu-kasvisvokki on melkein valmis, pane nuudelit kattilaan ja
  29. kaada niiden päälle kiehuvaa vettä niin, että ne peittyvät. Mausta
  30. suolaripauksella. Anna nuudeleiden seistä pakkauksen mukainen aika ja
  31. sekoittele välillä.
  32. Valuta nuudelit. Jaa nuudelit ja possu-kasvisvokki annoskulhoihin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit