Mainokset

Wok Teppan yaki resepti

Mainokset

Wok Teppan yaki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Teppan yaki
  3. 4 annosta
  4. 1 kpl vihreää paprikaa
  5. 1 kpl punaista paprikaa
  6. 1 kpl purjoa
  7. 200 g siitakesieniä
  8. 150 g ituja
  9. 140 g bambunversoja (viipaloituja)
  10. 400 g maustamattomia broilerinfileitä
  11. 1 rkl rypsiöljyä
  12. Dippikastike
  13. 1 tl tuoretta inkivääriä
  14. 1 kpl valkosipulinkynttä
  15. ½ dl soijakastiketta
  16. ½ dl vettä
  17. 1 tl sitruunamehua
  18. ½ tl mustapippuria (jauhettua)
  19. Valmista ensin dippikastike. Kuori inkivääri ja raasta se hienoksi.
  20. Purista valkosipulinkynsi. Sekoita nämä soijakastikkeeseen. Lisää vesi,
  21. sitruunamehu ja pippuri. Jaa kastike neljään pieneen annoskulhoon.
  22. Pese paprikat ja pilko ne isohkoiksi palasiksi. Halkaise ja huuhtele
  23. purjo ja viipaloi se noin 5 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Puhdista ja
  24. viipaloi sienet. Valuta neste bambunversosäilykkeestä.
  25. Kuumenna vokissa tai paistinpannulla tilkka rypsiöljyä ja kypsennä
  26. paprikoita, kunnes ne vähän pehmenevät ja saavat väriä. Paista samoin
  27. muut kasvikset omissa erissään. Asettele paistetut kasvikset omiksi
  28. riveikseen isolle vadille tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  29. Pidä kasvikset lämpiminä laittamalla ne 175-asteiseen uuniin noin 10
  30. minuutiksi, jona aikana ehdit paistaa pannulla kasvisten lisäksi
  31. suupalan kokoisiksi pilkottuja kanafileitä.
  32. Voit käyttää halutessasi teppan yakin lisäkkeenä katkarapuja tai
  33. kypsiä ravunhäntiä. Lisää ne tällöin paistamatta kasvisvadille uuniin
  34. lämpiämään. Muotoile alumiinifoliosta niille oma vene, jotta niistä
  35. valuva neste ei leviä kasviksiin. Jos valmistat teppan yakin
  36. ulkogrillin paistolevyllä, kypsennä yhden henkilön annos kerrallaan
  37. yhdistämällä kaikkia aineksia.

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit