Mainokset

Yrttikuorrutettu possunfilee resepti

Mainokset

Yrttikuorrutettu possunfilee resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 13 t
  3. Yrttikuorrutettu possunfilee
  4. 6 annosta
  5. 850 g porsaan ulkofileetä
  6. ½ dl tuoreyrttiseosta (esim. minttua, salviaa, timjamia,
  7. persiljaa)
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. Poista lihasta kalvot ja näkyvä rasva. Kierittele filee yrttiseoksessa,
  11. suolassa ja pippurissa. Anna fileen marinoitua kylmässä seuraavaan
  12. päivään.
  13. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyyhi lihan pinta kuivaksi.
  14. Paista fileeseen kauttaaltaan kaunis ruskea paistopinta
  15. voi-öljyseoksessa paistinpannussa.
  16. Nosta liha uunivuokaan. Ripottele pinnalle vielä suolaa ja pippuria.
  17. Aseta lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari. Kypsennä lihaa 175
  18. asteessa, kunnes lihan sisälämpötila näyttää 68 astetta. Tähän kuluu
  19. noin 50 minuuttia. Liha saa jäädä sisältä aavistuksen punertavaksi.
  20. Anna lihan vetäytyä hetki folion sisällä, ennen kuin leikkaat sen
  21. viipaleiksi.
  22. Tarjoa fileen kanssa paistinpannulla nopeasti käytettyjä
  23. miniluumutomaatteja, ruskistettuja sieniä, valkosipuliperunoita ja
  24. ruskeaa kastiketta.

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit