Mainokset

Yrttinen kaalimousse resepti

Mainokset

Yrttinen kaalimousse resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 t 10 min
  3. Yrttinen kaalimousse
  4. 6 annosta
  5. 4 kpl liivatelehteä
  6. 150 g parsakaalia (paloiteltuna)
  7. 150 g kukkakaalia (paloiteltuna)
  8. 200 g kermaviiliä
  9. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %) (yrteillä maustettua )
  10. 1 kpl valkosipulinkynttä
  11. ½ dl tuoreyrttiseosta
  12. ½ tl suolaa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. 1 rkl sitruunamehua
  15. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
  16. Paloittele kaalit pieniksi paloiksi. Ryöppää paloja noin 5 minuuttia
  17. kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä.
  18. Ota kaaleista muutama nuppu talteen ja säästä ne koristeluun. Pilko
  19. palat hienommiksi. Sekoita ne kermaviiliin.
  20. Mausta kaaliseos hienonnetuilla yrteillä ja valkosipulilla. Ripota
  21. joukkoon suola ja pippuri.
  22. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun
  23. sitruunamehuun. Anna seoksen jäähtyä hetki.
  24. Kaada liivateseos hitaasti kaaliseoksen joukkoon. Kääntele varovasti.
  25. Kumoa seos pyöreäpohjaiseen vedellä kasteltuun tai voipaperilla
  26. vuorattuun vuokaan.
  27. Anna hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia.
  28. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluastiaan. Koristele
  29. kaalinnupuilla ja yrtin oksilla.
  30. Tarjoa kaalimousse esimerkiksi savustetun kalan tai grillatun lihan
  31. lisukkeena.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit