Mainokset

ZabaglioneMarsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio) resepti

Mainokset

ZabaglioneMarsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Marsalavaahto hedelmien kera Zabaglione Florio
  3. 6 annosta
  4. 6 kpl keltuaista
  5. 1 dl sokeria
  6. 1½ dl jälkiruokaviiniä (Marsala)
  7. 2 tl appelsiininkuoriraastetta
  8. Koristeluun
  9. 6 rkl pistaaseja (rouhittuna)
  10. Sisiliassa pistaaseja on myynnissä myös kuorittuina ja
  11. suolaamattomina, jolloin ne sopivat suoraan jälkiruokiin ja
  12. leivonnaisiin. Jos et saa sellaisia, osta ns. tavallisia, kuori ja
  13. huuhdo suolat pois siivilässä kylmän veden alla. Kuivaa pistaasit ja
  14. rouhi.
  15. Vatkaa keltuaiset ja sokeri teräskulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja
  16. kuohkeaa.
  17. Nosta kulho vesihauteeseen ja sekoita joukkoon marsala. Vatkaa seosta
  18. vesaihauteessa, kunnes se sakenee vaniljavaahdon tyyppiseksi (510
  19. minuuttia).
  20. Mausta marsalaviinivaahto appelsiininkuoriraasteella ja tarjoa
  21. sellaisenaan, mantelipikkuleipien tai tuoreiden hedelmien kera.
  22. Koristele pistaasirouheella.
  23. Tarjoa marsalavaahto hedelmien kera italialisen aterian jälkiruokana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit