Mainokset

Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Mainokset

Resepti: Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Ainekset

  • 8 kpl isoa perunaa suikaleina
  • 1 prk anjoviksia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 kpl salottisipulia hienonnettuna
  • 4 rkl voita
  • pippuria
  • (suolaa)

  1. Sulata voi kattilassa ja kuullota perunasuikaleita sekä sipuleita
    hetki. Kaada mukaan kerma, anjovikset ja mausteet. Sekoita ja kaada
    seos uunivuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.
    Resepti: Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit